STOCKHOLM – 5 MAJ @BRYGGARSALEN

Strategi är verksamhetens framtida riktning och planerade handlingar för för att nå uppsatta mål, en övergripande plan. Något som belyser hur verksamheten behöver positionera sig framåt i förhållande till omvärldsfaktorer, konkurrenter och sina egna kunder.

Nya krav ställs då strategierna behöver vara agila och förändring är det enda konstanta. Att leda i ständig förändring är den nya vardagen. Hur förhåller sig er nuvarande it-strategi till strategier för affär, digitalt och innovation? Bidrar den till att verksamheten utvecklas och att it levererar maximalt värde i organisationen?

CIO Strategy den 5 maj är en halvdag som belyser it-strategins vikt och funktion och ger dig ny kunskap, nya insikter och utbyte kring dina strategiska utmaningar. En viktig del av programmet är rundabordsdiskussioner med dina branschkollegor.

Efter programmet bjuds du på fördrink, festlig mingelmiddag, levande musik och vinprovning. Skicka in din intresseanmälan och vi skickar dig en VIP-inbjudan i mån av plats.

Skicka in din intresseanmälan här

CIO Strategy 2020 är ett invite only event – för dig som är CIO, CTO, it-chef, it-arkitekt, affärsområdeschef – eller liknande roll.

Är du intresserad av att delta, skickar du en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi inom kort. Eventet är kostnadsfritt med ett begränsat antal platser.

Talare

Varmt välkommen till Bryggarsalen

Plats & Detaljer

Datum: 5 maj 2020.
Program kl 13.00-17.30. Middag från kl 17.30.

Plats: Bryggarsalen, Norrtullsgatan 12N (Odenplan), Stockholm

Efter eventet bjuds samtliga deltagare på fördrinkt, mingelmiddag, med levande musik och vinprovning. Middag och vinprovning är valfri.

Alla deltagare får tillgång till talarnas presentationer.

Vilka är på plats?

CIO Sweden samlar Sveriges främsta it-ledare. Målgrupp är CIO, CTO, it-chef, it-arkitekt, affärsområdeschef – eller en liknande roll. Deltagarna kommer från stora och medelstora verksamheter i både privat och offentlig sektor.

Skicka in en intresseanmälan, därefter får du en VIP-biljett skickad till dig – i mån av plats.

En viktig del av programmet är modererade diskussioner kring borden, som bidrar till nätverkande.

Partners

Sofigate

Är du intresserad av ett sponsorskap?
Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna!

Bli partner

Kontakta oss

Camilla Alvfeldt
CIO Community Manager
0768-507 999
camilla.alvfeldt@idg.se

Caroline Askheim
Marknads- & Deltagaransvarig
0705-778 108
caroline.askheim@idg.se

Christine Karlsson
Projektledare
08-453 60 54
christine.karlsson@idg.se

Yrkesnätverket CIO Executive Club – CEC

CIO Executive Club är ett professionellt nätverk för CIO:er/IT-beslutsfattare i CIO Swedens regi. Här får du stöd i din roll som CIO och möjlighet att utbyta erfarenheter med CIO-kollegor i olika branscher.

Läs om CIO Executive Club, samt om vilka förmåner som ingår i medlemskapet.