CIO executive roundtable:

Därför är Digital Resilience viktigt – och så ökar det konkurrenskraft och lönsamhet

31 augusti kl 08.30–10.00 · Miss Clara Hotel, Stockholm

Intresseanmälan

Digital Resilience handlar inte bara om att överleva och hantera aktuella hot och störningar. Det handlar också om att vara proaktiv och använda innovation för att stärka företagets eller organisationens konkurrenskraft och främja lönsamheten.

För att bygga upp Digital Resilience är det viktigt att alla delar av it-verksamheten fungerar tillsammans. SecOps, ITOps och DevOps-team måste ha ett välfungerande samarbete. Detta för att kunna förutse och upptäcka problem, hitta roten till orsaken, bedöma risker samt vidta nödvändiga åtgärder.

CIO Sweden och Splunk bjuder in till ett exklusivt samtal, att tillsammans med likasinnade och med ledande experter inom it-säkerhet diskutera gemensamma utmaningar.

Vi kommer bland annat att diskutera:
• Hur du förebygger komplexa problem på ett proaktivt sätt
• Exempel på hur du kan påskynda transformationen
• Vad som är nyckeln till att hitta just ditt företags förmåga att följa med i utvecklingen

Du möter bland andra:

Jag vill delta i rundabordssamtalet

Detta rundabordssamtal är kostnadsfritt och invite-only – för dig som är CIO, CTO, it-chef, it-arkitekt, eller en liknande roll på ett slutkundsföretag.

Är du intresserad av att delta, så skicka en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi inom kort. Antalet platser är begränsat.

Rundabordssamtalet är sponsrat av Splunk och genomförs i samarbete med CIO Sweden/Foundry.

Välkommen till Miss Clara den 31 augusti!

Designhotellet Miss Clara Hotel är inrymt i en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Noveau-byggnader. Adressen är Sveavägen 48.

Agenda

Talare

Kontakta oss

Kontakta oss under sommarmånaderna på nordic.booking@idc.com.