CIO
Leadership
Summit

12 december · kostnadsfritt · 100 % digitalt

Vad är hemligheten för att lyckas i rollen som CIO? Är det strategin, tekniken, medarbetarna, innovationsförmågan eller något helt annat?

Välkommen till ett event där du som CIO står i centrum och där det handlar om vad som gör CIO:ns ledarskap till en succé. Under en intensiv halvdag (drygt!) bjuder vi på inspirerande föreläsningar från såväl ledande experter som från dina kollegor i branschen. Det kommer att handla om:

  • Innovation
  • Ledarskap
  • Governance-frågor
  • Compliance-frågor
  • Digital transformation

… med mera.

Det här är inte ett event om morgondagens trender, CIO Leadership Summit handlar om här och nu. Hur klarar du vardagens utmaningar och den dagliga verksamheten, samtidigt som du är öppen för förändring och utveckling? Möt andra med liknande utmaningar och passa på att nätverka på vår digitala plattform.

Jag vill delta på CIO Leadership Summit

CIO Leadership Summit är ett kostnadsfritt, digitalt invite-only-event – för dig som är CIO, CTO, it-chef, it-arkitekt, eller en liknande roll på ett slutkundsföretag. Är du intresserad av att delta, skickar du en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi inom kort. Antalet platser är begränsat.

Talare

Fler talare presenteras löpande.

Senare samma kväll – CIO Awards på Berns!

På kvällen samma dag ordnar vi traditionsenligt CIO Awards på Berns Salonger i Stockholm, för speciellt inbjudna. Vi utser Årets CIO, Årets digitala projekt, Årets hållbara projekt och Årets digitala inspiratör.

Läs mer om CIO Awards här

Är du intresserad av att tala på CIO Leadership Summit 2021? Mejla katarina.stromberg@idg.se och berätta vad du vill prata om.

Eller är du intresserad av våra partnerpaket? Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna!

Bli partner

Partner

DXC Technology

Snowflake

Vill du få löpande information om CIO Swedens event?

Lämna din mejladress så håller vi dig uppdaterad!

Kommande event

IDG Security Day

26 oktober

CIO Leadership Summit

12 december – digitalt, dagtid

CIO Awards

12 december – galakväll på Berns

Kontakta oss

Katarina Strömberg
Eventchef, IDG
0708-884 266
katarina.stromberg@idg.se

Christine Karlsson
Projektledare
070-26 56 788
christine.karlsson@idg.se