Digitalt rundabordssamtal: Så konjunkturanpassar du din it-miljö

27 oktober kl 09.00–10.00 · kostnadsfritt

Intresseanmälan

Snålare tider är på väg – inflation, tilltagande energi- och personalkostnader, geopolitisk osäkerhet och risk för lågkonjunktur gör att färre företag tror på ökade it-budgetar. Experter prognostiserar att de kan sjunka så mycket som sex procent av realvärdet.

Det finns emellertid saker man kan göra för att anpassa it-miljön och kriser kan driva denna förändringsprocess framåt.

För it-beslutsfattare innebär alltså det här att krav på kostnadsbesparingar inte är långt borta, men också ökad flexibilitet och effektivare arbetssätt. Under rundabordssamtalet kommer vi därför diskutera och besvara frågor som:

• Hur kan du anpassa din it-miljö efter lågkonjunkturen?

• Vilka lösningar och tekniker kommer att gå vinnande ur den stundande lågkonjunkturen – och vad bör du som beslutsfattare inte satsa på?

• Kostnadsbesparing, ökad flexibilitet och effektivare arbetssätt – är det möjligt att få allt över ett bräde, eller krävs kompromisser och i så fall vilka?

• Vilka lärdomar kan du dela med dig av från din organisation och vad kan du lära av andra i liknande roll som deltar i samtalet?

Varmt välkomna till detta exklusiva rundabordssamtal som är till för dig som är CIO, CDO, CAO eller i en annan roll med ansvar för organisationens it-strategi. Detta är ett unikt tillfälle att utbyta tankar, idéer och erfarenheter med kollegor och experter från andra organisationer.

Intresseanmälan

Du möter bland andra:

Läs mer

Magnus Aschan

The discussion will be led by Magnus Aschan,

experienced tech journalist and moderator/facilitator

Tech Journalist Magnus Aschan serves as editor-in-chief at the Warp Institute’s Warp News. He was formerly at IDG, first at the legendary Mikrodatorn magazine and later as editor-in-chief for TechWorld.

In 2015 he founded Teknikministeriet, which helps companies to reach out with technical messaging, and to increase understanding of tech in society at large.

Magnus also has solid experience outside the media sector, having worked both as a developer and as Head of IT.

Läs mer

Per Strömqvist

Senior Lead Architect, Hewlett Packard Enterprise

Per Strömqvist är Senior Lead Architect på HPE.

Jag vill delta i rundabordssamtalet

Detta rundabordssamtal är kostnadsfritt, digitalt och invite-only – för dig som är CIO, CTO, it-chef, it-arkitekt, eller en liknande roll på ett slutkundsföretag.

Är du intresserad av att delta, skicka en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi inom kort. Antalet platser är begränsat.

Kom ihåg landsprefix: +45/+46/etc. Används för sms-påminnelse
Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rundabordssamtalet är sponsrat av HPE och genomförs i samarbete med CIO Sweden/IDG.

Agenda

Talare

Kontakta oss

Katarina Strömberg
Eventchef, Foundry
0708-884 266
katarina.stromberg@idg.se

Felicia Steen
Projektledare
0735-982 220
felicia.steen@idg.se