Så tar du steget in i den nya eran och blir cloud native

CIO rundabordssamtal med middag · 20 oktober kl 18.00 · Ett hem, Stockholm

Anmäl dig här

Vi har lämnat en era och är på väg in i en ny. Det är inte längre i första hand IT som driver övergången till molnet, det är storskalig transformation av hela affären. Välkommen till ett personligt rundabordssamtal där vi diskuterar en nya era – där företag blir ”cloud native”, molnbaserade i grunden, och CIO:n ställs inför nya utmaningar.

2022 är året företagen låter affär och experimentlusta pushar på utvecklingen mot storskaliga transformationsinitiativ istället för att låta IT driva övergången till molnet.

För att ta sig an det molnbaserade företaget på ett effektivt sätt krävs ett modernt ledarskap, team med ett digitalt mindset och ett modern syn på datahantering.

Välkommen till denna diskussion med tillhörande middag på Ett Hem, där du tillsammans med andra CIO:er får möjligheten att utbyta kunskap om denna nya era där den övergripande affären och transformation är i fokus.

Vi kommer bland annat att diskutera:

  • Hur kan jag effektivt leda team och verksamhet i ett företag som är ”cloud native”, alltså molnbaserat i grunden?
  • Tänker vi med rätt digitalt mindset? Hur kan jag få verksamheten att tänka och verka molnbaserat?
  • Hur förändrar automatisering spelreglerna och vad kan jag göra mer för att innovera i molnet, snabbare och i större skala?
  • När verksamheten fortsätter att experimentera med molnet, vad betyder det för teamet och vilka trender kan jag som ledare förvänta mig framåt?

Det här är ett exklusivt rundabordssamtal för dig som är CIO, CDO, CAO eller i en annan roll med ansvar för organisationens IT-strategi. Det är ett unikt tillfälle att diskutera, reflektera och få nya insikter tillsammans med en liten grupp kollegor från andra organisationer – ett tillfälle att dela dina erfarenheter, lära från andra och få dina frågor besvarade.

Varmt välkommen!

Jag vill delta i rundabords­samtalet!

Rundabordssamtalet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är CIO eller har motsvarande IT-ansvar. CIO Sweden och Cloudreach förbehåller sig rätten att avvisa anmälningar från personer utanför målgruppen.

*” anger obligatoriska fält

Kom ihåg landsprefix: +45/+46/etc. Används för sms-påminnelse
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

När: Torsdag 20 oktober kl 18.00
Var: Ett Hem, Sköldungagatan 2, Stockholm

Rundabordssamtalet är sponsrat av Cloudreach och genomförs i samarbete med CIO Sweden.

Agenda

You will meet:

Kontakta oss

Katarina Strömberg
Eventchef, IDG
0708-884 266
katarina.stromberg@idg.se

Felicia Steen
Projektledare
0735-982 220
felicia.steen@idg.se