15 februari · kostnadsfritt · 100 % digitalt

Var steget före med CIO Trend

Vilka trender väntar runt hörnet och vilka möjligheter kommer de skapa för CIO:er?

CIO Trend, den 15 februari, sätter agendan för it-året 2023! Under en digital heldag får du ta del av de senaste it-trenderna, en uppdatering kring tekniken som väntar runt hörnet, och en viktig inblick i andras verksamheter.

Vad ser dina CIO-kollegor som sina största utmaningar under det kommande året och hur planerar de att utveckla sina verksamheter framåt? Hur har deras roll förändrats och vilka fler kunskaper krävs i framtiden?

Under dagen kommer du få lyssna till experter, forskare, analytiker, trendspanare och CIO:er från flera spännande företag. Bland föreläsarna återfinns även Sveriges bästa CIO:er – de fem finalisterna, inklusive vinnaren, av den tunga utmärkelsen Årets CIO 2022!

Utifrån den osäkra värld vi lever i just nu, kommer vi bl.a att diskutera ämnen som:

  • Tekniktrender
  • Hållbarhet
  • Cybersäkerhet
  • Automation
  • AI

CIO Trend inspirerar dig och utmanar dina tankesätt – en dag som förbereder dig inför alla nya utmaningar som väntar. Få insikter och lärdomar att ta med dig till 2023.

Välkommen till CIO Trend den 15 februari!

Jag vill delta på CIO Trend 2023!

CIO Trend är ett kostnadsfritt, digitalt invite-only-event – för dig som är CIO, CTO, it-chef, it-arkitekt, eller en liknande roll på ett slutkundsföretag. Är du intresserad av att delta, skickar du en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi inom kort. Antalet platser är begränsat.

Talare

Agenda

Är du intresserad av att tala på CIO Trend 2023? Mejla katarina.stromberg@idg.se och berätta vad du vill prata om.

Eller är du intresserad av våra partnerpaket? Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna!

Bli partner

Partners

Accenture

Sofigate

Sofigate
Sofigate är ett konsultföretag som specialiserat sig på utveckling av Business Technology. Vi hjälper våra kunder att utveckla samspelet mellan företag och teknik: att designa, bygga och implementera teknologilösningar som stöder affärsverksamheten. Vi använder banbrytande plattformar som ServiceNow och vi har 600 medarbetare i Finland, Sverige och Danmark.  

Business Technology Standard – vårt öppna ramverk som vi utvecklat tillsammans med våra kunder.
I den snabbutvecklande digitala världen har vi insett att öppenhet och frihet att dela information till allmänheten är vägen till framtiden. Detta är anledningen till att vi har grundat Business Technology Forum, en ideell verksamhet som utvecklar vårt öppna ramverk inom teknikhantering tillsammans med våra kunder. Vi kallar ramverket för Business Technology Standard (sätt in länk www.managebt.org).

https://www.sofigate.com

Snowflake

Vill du få löpande information om CIO Swedens event?

Lämna din mejladress så håller vi dig uppdaterad!

Kommande event

IDG Security Day

26 oktober

CIO Leadership Summit

12 december – digitalt, dagtid

CIO Awards

12 december – galakväll på Berns

Kontakta oss

Katarina Strömberg
Eventchef, IDG
0708-884 266
katarina.stromberg@idg.se

Christine Karlsson
Projektledare
070-26 56 788
christine.karlsson@idg.se