Tema: Innovation

19 september • STOCKHOLM • #ciogovernance

Anmäl dig här

Årets höjdpunkt, så beskriver många av våra besökare CIO Governance-eventet, vår populära heldag som i år genomförs för trettonde året i rad. Här hör du ledande CIO:er dela med sig av tips och erfarenheter i arbetet med att göra it till en relevant affärspartner. Diskussionerna vid borden och minglet i pauserna är lika viktigt som det som händer på scenen.

Världen förändras raskt, digitalisering är navet för förändringen. Framtidens vinnare är de som lyckas kapitalisera på krafterna och jobba snabbare och smartare, med ny teknik mot nya mål – utan tydlig karta. Den 19 september samlar vi än en gång landets tyngsta it-beslutsfattare till en heldag om styrning och ledning i digitaliseringstider. Vi delar erfarenheter och utmaningar som toppar den moderna CIO:ns agenda.

  • Hur man styr i en blockkedjeutveckling
  • Hur organiserar man sig för bimodalitet, innovera och effektivisera sig samtidigt
  • Internationella satsningar på AI
  • Kompetensbrist

På plats i publiken är 120 av landets CIO:er och it-beslutsfattare, på scenen hör du svenska och internationella CIO:er och ledande experter.

Just nu bokar du till det lägsta Early Bird-priset

Anmäl dig här

Dagens talare

Talarlistan uppdateras löpande

CIO Governance samlar Sveriges viktigaste it-beslutsfattare, CIO:er, IT-direktörer, IT-chefer, CTO:er samt IT- och verksamhetsarkitekter. Deltagarna kommer från stora och medelstora verksamheter i både privat och offentlig sektor.

Ett utmärkt tillfälle för dig att knyta nya kontakter, samt att uppehålla befintliga.

När: 19 september, ca kl 08.00 – 17.00.

Var: Meeting Room, Alströmergatan 20, Stockholm.

I priset ingår: Frukost, fikor, nätverksvänlig lunchsittning med bordsservering, färsk frukt, AW-mingel. Även tillgång till talarpresentationer och rapporter.

Just nu bokar du till det lägsta Early Bird-priset

Anmäl dig här

Partners

Olingo

Olingo Consulting är ledande specialister inom IT Service Management. Vi erbjuder expertstöd och konsulttjänster, ITSM-simulering, Lean-spel och anpassade utbildningsprogram – främst inom ITIL®, Kepner-Tregoe®, Cobit® och Lean.

Våra erfarna och omtyckta konsulter och kursledare hjälper våra kunder inom offentlig och privat sektor att genom best practice stärka sin egen förmåga att skapa ordning och reda, effektiva processer och arbetssätt med fokus på kundnytta och kundvärde i varje del av leveransen.

Intresserad av att bli partner? Klicka här för mer information.

Anna Nilsson
Eventchef IDG
0707-71 40 51
anna.nilsson@idg.se

Caroline Askheim
Marknadsansvarig CIO Sweden
0705-778 108
caroline.askheim@idg.se

Rebecca Klüger
Projektledare
0735-25 60 98
rebecca.kluger@idg.se