Styrning i brytningstid

13 SEPTEMBER • PÅ AT SIX, STOCKHOLM

Earliest Bird

Världen förändras raskt, digitalisering är navet för förändringen. Framtidens vinnare är de som lyckas kapitalisera på krafterna och jobba snabbare och smartare, med ny teknik mot nya mål – utan tydlig karta. Den 13 september samlar vi än en gång landets tyngsta it-beslutsfattare till en heldag om styrning och ledning i digitaliseringstider. Vi delar erfarenheter och utmaningar som toppar den moderna CIO:ns agenda.

  • Så bygger du en framtidssäker it-organisation
  • Från traditionellt företag till agilt – en förändringsresa
  • Challenging Status Quo
  • Den moderna CIO:n – så blir du en digital ledare
  • GDPR-compliance – nedräkningen har börjat

På plats i publiken är 100 av landets CIO:er och IT-beslutsfattare, på scenen hör du svenska och internationella CIO:er och ledande experter.

Dagens talare

Fler namn kommer inom kort.

Det här är CIO Governance

Årets höjdpunkt, så beskriver många av våra besökare CIO Governance-eventet, vår populära heldag som i år genomförs för tolfte året i rad. Här hör du ledande CIO:er dela med sig av tips och erfarenheter i arbetet med att göra it till en relevant affärspartner. Minglet i pauserna är lika viktigt som det som händer på scenen.

  • Nätverkande, erfarenhetsutbyte är i fokus hela dagen. Stämningen är familjär, öppenhjärtig, nyfiken och och kompetent. 
  • Sittande lunch, inbjuder till fördjupat samtal.
  • Styrning i digitaliseringstid är huvudtemat, efter lunch väljer du mellan tre spår: Agil organisation, Framtidens arkitektur, GDPR-compliance.
At Six

Plats: At Six, Stockholm

CIO Governance hålls i år på At Six – ett nyöppnat konst- och koncepthotell på Brunkebergstorg i centrala Stockholm. Fräscha lokaler och perfekt läge, nära tunnelbana, bussar, tåg och Arlanda Express.

CIO Governance samlar Sveriges viktigaste it-beslutsfattare – CIO:er, IT-direktörer, IT-chefer, CTO:er samt IT- och verksamhetsarkitekter. Deltagarna kommer från stora och medelstora verksamheter i både privat och offentlig sektor.

Ett utmärkt tillfälle för dig att knyta nya kontakter, samt att uppehålla befintliga.

När: 13 september, ca kl 08.00 – 17.00. (Agenda kommer inom kort).

Var: At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm

I priset ingår frukost, fikor, nätverksvänlig lunchsittning med bordsservering och färsk frukt. Även tillgång till talarpresentationer och rapporter.

Partners

Qualiware
Intresserad av att bli partner? Klicka här för mer information.

Kontakta oss

Alexandra Heymowska
Programansvarig
08-453 64 15

Anna Nilsson
Eventchef IDG – Frågor om partnerpaket
0707-71 40 51

Caroline Askheim
Projektledare/Deltagarfrågor
0762-75 67 10

Emmy Jonsson
Projektledare Talare
0762-57 71 47